SIESTA SUBMARINA
@ TEV / SUPA!
28. sep.

Siesta Submarina | Støy på landet 2010

 

Siesta Submarina er Trond Christensen fra Trondheim, som de siste årene har gjort seg bemerket i den lille norske undergrunnen med sine drivende livesett, framført med trommemaskiner, samplere, analoge synther og effekter. Et livesett med Siesta Submarina kan by på alt fra mørk, drivende dub-techno, til Jeff Mills-inspirert hard minimal, Tribal techno og knallhard kjellertechno, alt etter hvor og hvem det spilles for. Musikken er altid utforskende og drives framover gjennom et hav av knotter og slidere hele tiden.

Siesta Submarina startet å satse på live spilling våren 2010, og har de siste to årene spilt rundt 25 gigs i Trondheim, Bergen, Oslo, Tønsberg, og på bla. den første Sommerøya-festivalen.

I 2012 slo Siesta Submarina seg sammen med Bergens stolte sønner Christian Tilt og Thomas Danger for å lage et omreisende klubbkonsept (Downtown BRGN Live Tour 2012) hvor fokuset var på Live, egenprodusert techno som en motvekt i en ellers DJ-dominert scene. Turen gikk innom Bergen (Kosmo), Trondheim (Supa) og Stavanger (Sting), og med DJ Urv som oppvarming og Arminwerx og Mads Meskalin som styrte heftige visuals var det ren techno hver kveld til stor begeistring for klubbere som hadde gått seg lei på clubstep og guetta….Det ryktes at dette var runde 1, og at runde 2 planlegges også utenfor Norges grenser..

Med utgivelser på Aquavit Records (som nå heter Aquavit Beat), Point Audio og til høsten på Detroit-labelet BWLR begynner også musikken til Siesta Submarina å snike seg inn i dj-sett rundt om, debut-EP’en har blitt spilt månedlig i over ett år av DJ Friendly på P3, og låta The Void har rundet av flere Urørt-sendinger på radio det siste året.

Siesta Submarina åpner fredagskvelden på Supa under Meta.Fest – Meta.Morfs 2012 åpningshelg 28. september kl. 23:30.

 

 

 

Share

Comments are closed.

Copyright 2019 TEKS / Meta.Morf 2012 · Webmaster & custom web design: Espen Gangvik · RSS Feed · Log in

TEKS - Trondheim Electronic Arts Centre