”””’
Åpen workshop m/ Andrew M. McKenzie
15. okt. – 18. okt.
@ TEKS

En workshop med Andrew M. McKenzie
Mandag 15. oktober – Torsdag 18. oktober


Etterhvert som livet i den moderne verden påskyndes, fortynnes, intensifiseres i kvantitet og ikke kvalitet, vil det å ha de riktige verktøyene til å ta kontroll over persepsjonen bety at du kan forholde seg til situasjoner som du, frem til nå, trodde var utenfor din kontroll, og lede deg til et sted hvor de dypeste ønsker og deres manifestasjon i verden er tilgjengelig i en tilstand av sann frihet.

“”””'” er en workshop som omhandler teknikker for tidsforvrengning, hypnose, fokus, dyp konsentrasjon, og nye måter å tenke på forent med det beste av det gamle. På slutten av uken vil du ha et verktøysett som vil bli forskjellen som utgjør forskjellen i livet ditt, hva enn du gjør, og du vil være forberedt til å delta i en enestående performance hvor teknikken blir benyttet, og som vil ta deg til steder du tidligere ikke har tenkt på å drømme om.

Andrew M. McKenzie er kjernen av The Hafler Trio, instruksjonsdesigner, hypnoterapist, humøringeniør, og skaper av underlige ting. Han vil veilede deg gjennom prosessene som lar deg ta kontroll over makten i livet ditt, fra det grunnleggende til indikasjonene på hvor det avanserte kan ligge hos deg. Med utgangspunkt i over 30 år med eksperimentering (smertefull læring slik at du ikke må gjøre det), forskning, øving og praktisk implementering av et bredt spekter med disipliner og teknikker som omhandler de VIRKELIGE spørsmålene om makt og kontroll, blir et nytt forhold, fra et nytt sett med perspektiver, mellom teknologi og selvet ikke bare mulig, men svært ønskelig.

Ingen tidligere musikalsk erfaring eller teknisk kunnskap er nødvendig.

“”””'” er åpen for alle som ønsker å delta, og vil bli avholdt på tre ulike steder i Trondheim. “”””'” vil vise deg hva du vet, og hva du ikke vet at du vet.

Comments are closed.

Copyright 2019 TEKS / Meta.Morf 2012 · Webmaster & custom web design: Espen Gangvik · RSS Feed · Log in

TEKS - Trondheim Electronic Arts Centre